NAČIN PLAČILA

Spletna trgovina trgovina.tgm-palcic.si omogoča naslednje načine plačila:
• Plačilo po predračunu
• Z gotovino po povzetju
•  Plačilo s plačilno kartico preko sistema PayPal

CENE

Plačilo po predračunu

Če se odločite za to obliko plačevanja, vam ob nakupu na vaš elektronski naslov pošljemo predračun. Poravnate ga lahko preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko po emailu info@storja.si
pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila.

 

Plačilo po povzetju

Naročilo plačate z gotovino ob prevzemu blaga.

 

Plačilo s plačino kartico preko sistema PayPal

Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen mednarodni plačilni sistem PayPal, ki zagotavlja varno plačevanje in sprejem plačil.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan za internetno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila pri vseh največjih internetnih trgovinah (Ebay, Amazon in drugi), uporabljajo pa ga tako posamezniki kot podjetja. Omogoča plačevanje preko večine kreditnih in debetnih kartic (Visa, American Express, MasterCard …) 24 ur na dan. Velika prednost sistema je tudi v tem, da ponudniku izdelka, v tem primeru naši spletni trgovini, številka in zaščitni podatki vaše kreditne kartice, niso vidni. Ker s temi podatki z najvišjo stopnjo zaščite upravlja PayPal je za maksimalno zaščito vaših podatkov poskrbljeno in zlorabe niso možne.

Za vstop morate biti starejši od 18 let

Prosimo potrdite vašo starost.